fbpx

Invigning scenen med LOREEN & TRIX

Boka din upplevelse här!

Den största satsningen som gjorts i gruvan i modern tid, invigs med musikframträdande av Loreen och eldshow från världsmästarna TRIX. Vi kommer att visa vilka möjligheter som finns på denna unika plats som skapats. Totalt kommer över 50 olika artister att uppträda under ett engångsevent där allt är möjligt.

Scenen som är världsunik är byggd i ett av våra största bergrum med nästan 40m i takhöjd och ligger en halv kilometer in i berget. Ingång sker via en trappa som tar dig 80m ner i underjorden till en nivå som sprängdes ut för 100år sedan. Här möts man av historiens vingslag tillsammans med kristallklara sjöar som tagna ur en scen från Sagan om Ringen. Invigningen blir ett smörgåsbord med allt från vackraste sång till det djupaste mörker som bryts med hjälp av eld.

Biljettantalet är begränsat till en föreställning och endast 150st. Biljetterna säljs enbart på vår hemsida. Obs, begränsat antal platser!

 

Klädselråd: Vi garanterar stabil temperatur och ett regnfritt event nere i gruvan. Då det är konstant 2 grader nere i gruvan så rekommenderar vi varma kläder, mössa och ett par sköna handskar. Tänk på att det är bättre att vara lite för varm än för kall då man kommer att stå still under själva uppträdandet.

information om showen

Datum: Lördag 14 mars

Nedgång 19:00

Pris: 850:- Köpta biljetter återköps ej.

 

Välkommen till en unik kväll hos oss på Äventyrsgruvan!

Scenkonstnärer:

Loreen

Gycklargruppen TRIX

Jennie Tiderman Österberg

Annacari Jadling Ohlson

Forssaängkören

Dansgrupp koreograferad av Agape Browall

Oberon och Titania regisserad av Erik Ehn

 

Boka din upplevelse här!