fbpx

Underground music festival 2020

Boka din upplevelse här!

UNDERGOUND MUSIC FESTIVAL FLYTTAS till senare datum pga orsaker från Covid19. Betalda biljetter kommer att återbetalas inom 3-15 dagar då vi i dagsläget inte har något nytt datum för festivalen. Det är med stor sorg som vi ställer in och vi kämpade in i det sista för att festivalen skull bli verklighet. Hundratals ideella timmar är nedlagda och våra fantastiska artisterna har repeterat i flera veckor i det som skulle bli Äventyrsgruvans största musikevent.

Det är en märklig tid vi lever i just nu och vi ger inte upp helt. Det som vi försöker lösa just nu är live steaming av delar från det som skulle ha visats live på scenen 80m ner under marken och en halv kilometer in i berget. Det blir inte en hel festival men förhoppningsvis ska vi kunna leverera lite av eventet till er där ute. Det vi jobbar på är 1km fiber fram till scenen och diverse nätverksutrusting/kameror för att få det att fungera. 

Vi återkommer med information om eventuell live streaming samt ett nytt datum för UNDERGOUND MUSIC FESTIVAL 2020.

 

Under fyra dagar ger vi konserter av olika artister med blandade musikstilar och sceniska uttryck på en av världens mäktigaste scen. Festivalens värd är Sanjin Kljucanin som bland annat gjort 6 säsonger av programmet THOR radio och THOR tv.

Publikinsläpp varje dag klockan 16.00 och 19:00, endast förköpta biljetter

Just nu arbetar artisterna och musikerna med att färdigställa sina program. Följ våra uppdateringar och skaffa dina platser innan dom tar slut.

Covid19 åtgärder
Vår publikplattform rymmer 500 personer men vi tar endast in 45 personer till varje tillfälle och för att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer med max 50 personer i publiken. Vi kommer inte att släppa in besökare eller personal med symptom av Covid19. Andra åtgärder förutom att vi har en mindre begränsat antal deltagare är tex. begränsat internationellt deltagande, stolsplacering med långa avstånd, räknas som kortvarigt evenemang, strikta hygienåtgärder och evenemanget är ”utomhus” men under jord.

Boka din plats på:
https://aventyrsgruvan.se/underground-music-festival-2020/

#TrevligtFolk

 

information om showen

Datum: 30/7-2/8 2020

Nedgång 16:00 och 19.00

Pris: 1250:- 

Köpta biljetter återköps ej.

Välkommen till en unik kväll hos oss på Äventyrsgruvan!

Scenkonstnärer:

30 Juli – Kishti Tomita, Tusse, Linda Lampenius

31 Juli – Himlen är oskyldigt blå – en hyllning till Ted Gärdestad med Johan Eriksson

1 Augusti – Sanjin Kljucanin kommer med sin DJ och gästande vokalist att framföra delar av sitt nya material som släpps denna kväll.

2 Augusti – Malena Ernman, Svenska stråkkvintetten och Mats Bergström

Boka din upplevelse här!