Äventyr Deluxe

Hem » Upplevelser » Äventyr Deluxe

Om Äventyr deluxe

Ett skräddarsytt äventyr för företaget/privat grupp. Tillsammans med våra guider tar ni er ner via ortsystem och brytrum till gruvans djupaste delar, 80 meter under jord. Turen bjuder på klättring på gruvans Via Ferrata-system och linbana. I Stora Salen får ni uppleva gruvans storhet med facklor och spel.

Hela upplevelsen anpassas efter gruppens önskemål och förutsättningar. Under turen erbjuds möjlighet att genomföra teambuildning-moment som garanterat svetsar samman er grupp.

Väl nere så går vi till baslägret för dykningen. I dynamitförrådet väntar ett dukat bord med gruvans varma och mycket goda soppa, gjord på bland annat köttfärs, rotfrukt, paprika och lite chili. Till den serveras bröd och färskost. Efter soppan blir det kaffe/te med fikabröd efter säsong. Vi vandrar vidare på 80 meter och kommer fram till stora upplysta sjöar. Turen avslutas med uppgång via en isfylld sal och slutligen till botten på själva dagbrottet.

när

Utbudet på aktiviteter och mat kan variera lite efter årstid. Turen varar mellan 4-5 timmar och sker alltid i sluten grupp.

Antal

Lägsta antal för bokning är 8 personer och bokas via info@aventyrsgruvan.se eller telefon. Max antal 32 personer.

pris

Pris 1495 kr per person (1316 kr ex moms)

Klädselråd

Temperaturen i gruvan är 4 grader året runt när man kommer under 20m djup.

För att boka, kontakta oss på

Telefon

0722-12 64 00

krav

Scroll to Top