fbpx

Konferens

Låt er nästa konferens bli en upplevelse!

Vad sägs om att kombinera konferensen med ett äventyr? Låt oss guida er ner i underjorden, till ett behagligt konferensrum med utrustning och god mat, helt utan störande uppkoppling.

Sugna på ett riktigt äventyr?

Följ med ner i underjorden och utforska gamla mytiska tunnlar. Med kunniga guider, hjälm, pannlampa och sele tar vi oss till torrlagda orter och brytrum, över underjordiska sjöar och djupa schakt. Ett varmt, bekvämt konferensrum med total arbetsro väntar där vi skräddarsyr dagen efter era önskemål.

Våra besökare är i alla åldrar och svårighetsgraden kan jämföras med att klättra på en vanlig 3 metersstege, men upplevelsen är långt större. Banker, kommuner, museum, snickare, dataspelstillverkare, polis och räddningstjänst är några av våra kunder.

Äventyret
Vi skräddarsyr er konferensdag. Ni väljer hur äventyrliga ni vill vara och hur lång konferens ni vill ha. Priserna nedan är exkl moms.

 • Vandringskonferens 2,5h. Lättare vandringstur i gruvan, inkl fika.
  Pris: 188 kr per person + 1h konferens, 3000 kr per grupp

 • Äventyrskonferens 5h. Flera timmars minnes-värda äventyr, inkl fika.
  Pris: 846 kr per person + 1h konferens, 3000 kr per grupp.

 • Äventyrskonferens Deluxe 6h. Vårt mest sålda paket bjuder på oförglömliga upplevelser. Matig varm soppa och fika ingår.
  Pris: 1222kr per person + 2h konferens, 5000 kr per grupp.

 • Äventyrskonferens Deluxe ca 9h. Vårt stora paket bjuder på samma upplevelser som 6h konferensen men här lägger vi också in två små äventyr för att hålla pulsen uppe under hela dagen. Frukostbaguett, matig varm soppa, godis och fika ingår.
  Pris: 1222kr per person + 4-6h konferens, 8000 kr per grupp

Konferensen
Ni konfererar i ett gammalt dynamitförråd, bortkopplade från wifi, GSM, 3G och 4G. Bergrummet är varmt och man sitter bekvämt på långa stockbord. Utrustning som finns på plats är HD-projektor, dator, ljudutrustning, blädderblock och White board. Berättar för oss vad ni vill kunna göra så tar vi fram lämplig utrustning för det.

Maten
Sahlins Struts i Borlänge levererar maten som är mycket uppskattad av våra gäster. Vi väljer alltid ekologiskt, MSC-märkt och närodlat. Är det någon som har allergier eller önskar lakto-ovo-vegetariskt så ordnar kocken det.

Kontakta oss för att boka
Tel 070 348 58 87 alla dagar 16:00-20:00
Mail info@aventyrsgruvan.se

Betyg från besökare

“Otroligt häftig tur vårat företag fick, Supergod mat och jättefint ordnat med rum nere i berget. Det blir att boka in ett lucia event till vintern för min egen del! Tveka inte utan boka in en tur ni som funderar på detta!” /Henrik, Mega el i Dalarna AB

“Grymt roligt, bra för större grupper som vill göra något tillsammans.” /Charlie, TST-Gruppen

“Jag tycker att hela dagen har hållit världsklass! Super, super, super bra med allt!” /Angelica, Dance & Style

“Tack för den bästa konferens som vi någonsin har genomfört. Riktigt bra mat, underbar lokal och ett riktigt äventyr! Nu har vi verkligen något att prata om på kontoret!” /Michael, SISU

Fler recensioner finns på Facebook, Äventyrsgruvan i Tuna-Hästberg. Betyg 4,9 av ★★★★★