fbpx

Hem

Gillar du äventyr?

Följ med ner i underjorden och utforska gamla mytiska tunnlar. Upplev en orörd och övergiven värld där tiden har stått stilla sedan gruvan lades ned. Klättra över djupa avgrunder och balansera dig förbi stup. Med klätterutrustning tar vi oss genom gruvans mäktiga salar…

Hur bokar jag?

Vilken upplevelse passar mig?

Läs mer under meny valet “UPPLEVELSER” innan du bestämmer dig. Vi har svårighetsgrader som passar väl gammal som ung.

Hitta ett passande datum

Vår bokningssida som finns under “BOKA” uppdateras frekvent med kommande turer i olika svårighetsgrader. Håll utkik!

Boka din tur direkt i kalendern

Genom att välja din tur på bokningssidan har du möjlighet att boka din plats direkt, tills dess att alla platser är fyllda. Ett email med nödvändig information skickas ut efter genomförd bokning. Betalning sker på plats.

Om ni är en grupp på fler än 8 personer på Äventyrsturen eller 15 personer på Vandringsturen så kan ni välja datum själva. Kontakta oss då via mail eller telefon.

Boka nu

Recentioner

Elin K Lundberg

★★★★★

“Så trevlig guide! Spännande upplevelse för den som har benstyrka till de över 400 trappstegen. Vill göra nytt besök helt klart.”

Helena Andersson

★★★★★

“Hade en fantastisk dag i gruvan en dag i somras. Botade både hisskräck och annat Så värt ångesten jag hade första timmen. Och ledaren som lyckades lugna mig borde få en bukett blommor ♥ Tack!!”

Jonas Johannesson

★★★★★

“Så bra med allt! Är verkligen glad att jag besökte detta stället. Vandringen överträffade mina förväntningar och Guiderna var toppen.”

Anders Bratt

★★★★★

“Mycket trevlig tur. Utmanande och intressant. Bra arrangerat av trevliga guider!!”