Konferens

Låt er nästa konferens bli en upplevelse!

Om du vill anordna konferens utöver vanliga kan vi erbjuda kreativa möten med det lilla extra. Nere i gruvan väntar en konferenslokal som garanterat inte liknar något annat mötesrum du har suttit i. I det gamla dynamitförrådet i Tuna hästbergs gruva väntar snilleblixtarna på att avlösa varandra, i garanterat ostörd miljö runt ett stockbord. Här nere finns nämligen ingen täckning för mobilnätet.

Sugna på ett riktigt äventyr?

Följ med ner i underjorden och utforska gamla mystiska tunnlar. Med kunniga guider, hjälm, pannlampa och sele tar vi oss till torrlagda orter och brytrum, över underjordiska sjöar och djupa schakt. Ett varmt, bekvämt konferensrum med total arbetsro väntar där vi skräddarsyr dagen efter era önskemål.

Våra besökare är i alla åldrar och svårighetsgraden kan jämföras med att klättra på en vanlig 3 metersstege, men upplevelsen är långt större. Banker, kommuner, museum, snickare, dataspelstillverkare, polis och räddningstjänst är några av våra kunder.

Äventyret
Vi skräddarsyr er konferensdag. Ni väljer hur äventyrliga ni vill vara och hur lång konferens ni vill ha. Priserna nedan är exklusive moms.

Läs mer

Annorlunda konferenslokaler ger en en annorlunda konferens

Ska hålla möten eller anordna event för konferens med teambuilding-övningar? Oavsett vad är vårt erbjudande väldigt populärt. “Entrén” är lite speciell. Ni väljer själva om ni vill klättra ner längs bergväggarna via vårt Via Ferrata-system, eller om ni tar trappan. Få personer brukar välja trappan… Läs mer om klättring och Via Ferrata här.

Hyllad konferens

Vi brukar få höra att konferensen i Äventyrsgruvan är den bästa konferens de har deltagit i. Roliga övningar-konferens blir det förstås av att det hela inleds med klättring, men även resultatmässigt brukar det bli succé. Genom att vara helt avskärmade från omvärlden slipper ni distraktioner av olika slag. Bara en sån sak som att smartphones saknar täckning gör upplevelsen garanterat fri från notis-pling och ringande. Detta leder till att samtliga deltagare får lättare att koncentrera sig, något som självklart påverkar resultatet. 

Passa på att testa våra olika äventyr

Missa inte våra olika upplevelsepaket, som du kan läsa mer om här. Klättra med guidning i Äventyrsgruvan och upplev en sagolik miljö, orörd sedan gruvdriften lades ner. Här finns en värld av äventyr som väntar.

Vårt erbjudande

Boka er konferens i Dalarnas häftigaste miljö nu!

Vad tycker tidigare deltagare?

Du finner fler recensioner på vår Facebook-sida: Äventyrsgruvan i Tuna-Hästberg.

Passa på att gilla sidan så får du se spännande erbjudanden och upplevelser som annonseras där!

Ta mig till facebook-sidan